Торт на замовлення,рецепты тортов,фото тортов
головна сторінка
Четвер, 18.04.2024, 10:36
Гість
| "
Гості
"
Гість
Тортики для всіх в Івано-Франківську
/register
Головна сторінка
Фото власних тортів
Начинки тортів
Види тортів
Ціни
Контакти
ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ ХОЗЯ...
Рецепти десертів+відео прикрашання тортів
Бісквітне тісто
Рулет бісквітний з ч...
Торт "Фруктовий...
Апельсиновый торт
Приготувати
бісквітне тісто.
Вилити його у змащену і посипану мукою форму і випікати до готовності. Обов"язково перші 20-25 хвилин не відкривати духовку, щоб тісто не осіло. Тісто з 7 яєць у формі діаметром 26 см печеться приблизно 50 хвилин. Готовність перевірити дерев"яною шпажкою, якщо вона суха-бісквіт готовий. Залишаємо корж мінімум на 2-3 години, а краще на всю ніч. Після цього розрізаємо його на три пласти і пропитуємо кожний сиропом за смаком.
Готуємо крем:
збиваємо 250 гр вершкового масла міксером до білої піни і додаємо потрошки згущеного молока( 1 банку). Щоб зробити крем фруктовим можна додати полуничний, малиновий сироп( 2-3 стол. ложки). Гарно збиваємо крем і перемащуємо пропитані коржі. Між коржами викладаємо кусочки любих фруктів: апельсинки, мандаринки, ківі, банани, персики, ананас і так далі за вашим смаком!
ВСІМ СМАЧНОГО!!!
Форма входу
Пошук
Статистика
Онлайн всього:
1
Гостей:
1
Користувачів:
0
ЗАМОВИТИ ТОРТИК
Copyright НАТАЛОЧКА © 2024
Зробити
безкоштовний сайт
з
uCoz