Торт на замовлення,рецепты тортов,фото тортов головна сторінка
Четвер, 18.04.2024, 10:36
Гість | "Гості" Гість
Тортики для всіх в Івано-Франківську
/register

Приготувати бісквітне тісто. Вилити його у змащену і посипану мукою форму і випікати до готовності. Обов"язково перші 20-25 хвилин не відкривати духовку, щоб тісто не осіло. Тісто з 7 яєць у формі діаметром 26 см печеться приблизно 50 хвилин. Готовність перевірити дерев"яною шпажкою, якщо вона суха-бісквіт готовий. Залишаємо корж мінімум на 2-3 години, а краще на всю ніч. Після цього розрізаємо його на три пласти і пропитуємо кожний сиропом за смаком.
Готуємо крем:збиваємо 250 гр вершкового масла міксером до білої піни і додаємо потрошки згущеного молока( 1 банку). Щоб зробити крем фруктовим можна додати полуничний, малиновий сироп( 2-3 стол. ложки). Гарно збиваємо крем  і перемащуємо пропитані коржі. Між коржами викладаємо кусочки любих фруктів: апельсинки, мандаринки, ківі, банани, персики, ананас і так далі за вашим смаком!
ВСІМ СМАЧНОГО!!!
Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ЗАМОВИТИ ТОРТИК
Copyright НАТАЛОЧКА © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Рейтинг@Mail.ru