Торт на замовлення,рецепты тортов,фото тортов головна сторінка
Неділя, 24.11.2024, 08:45
Гість | "Гості" Гість
Тортики для всіх в Івано-Франківську
/register

Для приготування класичного бісквітного тіста необхідні такі інгридієнти:
  1. Гарний настрій і, власне, бажання приготувати щось смачненьке;
  2. 5 яєць
  3. 1 стакан цукру
  4. 1 стакан борошна
  5. 1/3 пачки порошку до печива
ПРИГОТУВАННЯ.
  1. Білки відділити від жовтків;
  2. Половину цукру всипаємо до білків, другу половину до жовтків;
  3. Збиваємо міксером білки з цукром до крутої піни(хвилин 10);
  4. Збиваємо жовтки з цукром, вони мають збільшитись в об"ємі та побіліти;
  5. До борошна додаємо порошок до печива і гарно перемішуємо(це краще зробити це спочатку,щоб потім тільки всипати борошно в білково-жовткову масу);
  6. Додаємо жовткову масу до білкової і обережно, не розбиваючи піни, перемішуємо;
  7. В отриману масу потрошки висипаємо або всіюєму(це краще) борошно з порошком до печива і перемішуємо обережно;
  8. Одразу ж виливаємо тісто в застелену пергаментом і змащену  форму, і ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку.
ВАЖЛИВО:
  • Всі продукти дані в пропорції, це є норма. Але для приготування,наприклад бісквіту діаметром 26 см, необхідно 1,5 - 2 норми. Однієї норми вистачає на бісквіт діаментром 15 см;
  • Робити все потрібно дуже швидко, щоб піна не встигла осісти;
  • Випікається бісквіт діаметром 26 см хвилин 50-60, не більше.
  • Перші 20 хвилин духовку відкривати не можна взагалі, щоб тісто не сіло;
  • Ближче до кінця попробувати проткнути корж дерев"яною паличкою, якщо вона суха-він готовий.
  • Після виключення духовки потрібно її привідкрити і дати так постояти бісквіту ще 15 хвилин. Після вийняти з духовки  і залишити його у формі мінімум на 2 години, а в ідеалі на ніч.
Бісквіт готовий, всім смачного!!!


Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ЗАМОВИТИ ТОРТИК
Copyright НАТАЛОЧКА © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Рейтинг@Mail.ru