Торт на замовлення,рецепты тортов,фото тортов головна сторінка
П`ятниця, 19.04.2024, 20:50
Гість | "Гості" Гість
Тортики для всіх в Івано-Франківську
/register

На стандартне деко 50*30 см необхідні такі продукти:
      Тісто:

  1. 7 яєць;
  2. 1,5 стакана цукру;
  3. 1,5 стакана борошна+ 1/3 пакетика порошка до печива(змішати);
      Крем:
  1. Масло вершкове 200 гр
  2. Згущене молоко 2/3 банки
  3. Чорнослив
ПРИГОТУВАННЯ:
  1. Білки відділити від жовтків;
  2. Половину цукру всипаємо до білків, другу половину до жовтків;
  3. Збиваємо міксером білки з цукром до крутої піни(хвилин 10);
  4. Збиваємо жовтки з цукром, вони мають збільшитись в об"ємі та побіліти;
  5. До борошна додаємо порошок до печива і гарно перемішуємо(це краще зробити це спочатку,щоб потім тільки всипати борошно в білково-жовткову масу);
  6. Додаємо жовткову масу до білкової і обережно, не розбиваючи піни, перемішуємо;
  7. В отриману масу потрошки висипаємо або всіюєму(це краще) борошно з порошком до печива і перемішуємо обережно;
  8. Одразу ж виливаємо тісто в застелене пергаментом і змащене  деко, і ставимо в розігріту до 200-250 градусів духовку до золотистого кольору(хвилин 6-10). Ставити потрібно повище. Важливо не пересушити пласт, як тільки він стане потрібного кольору дістати його і швидким рухом перевернути на підготовлений чистий рушник. Одразу зняти пергамент,на якому випікався пласт і ще гарячим ,допомагаючи собі рушником, скручуємо його. Залишаємо остивати.
  9. Тим часом взбиваємо масло кімнатної температури міксером в піну і потрошки додаємо згущене молоко. Крем готовий.
  10. Коли рулет повністю остив розгортаємо його обережно і мастимо кремом.
  11. Зверху викладаємо шматочки чорносливу(заздалегідь промитого і пропареного) і знову згортаємо рулет. Ставимо в холодильник,щоб крем застив.
РУЛЕТ ГОТОВИЙ!ВСІМ СМАЧНОГО!!!





Форма входу
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ЗАМОВИТИ ТОРТИК
Copyright НАТАЛОЧКА © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Рейтинг@Mail.ru